Avatar

Setelah lama menyepi dr arena buat web ni, akhirnya dapat gak siapkan design ala kadar untuk web http://www.miorisfandy.com . Walaupun masih belum siap sepenuhnya tp sudah boleh digunakan..huhu

p/s:Aku bukan designer.men tagham ja…

Tagged with: .
Avatar

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak

Tagged with: .
Avatar

Aku nk laptop wei . Ini lah salah satu sebab aku tolak wat freelance sbb aku x dak laptop [cet] . Alasan ja tu. Padahal aku mmg malas. Sapa yg ada nk jual lapop power2 dgn harga murah bagitau la aku.hahaha…

p/s: X nak laptop mcm anip sbb x power..jgn mare..hehehe

Tagged with: .
Avatar

Tagged with: .
Avatar

1. 25 Awesome tutorials for web designers

2. 9 Web Developers That Must Be Followed on Twitter

3. Specifics on CSS Specificity

4. 32 SEO Tips to Boost your Website Traffic

5. PHP implemented in 100% Java

6. PHP: Performance Improvement Tips

7. The Evening Tip: Insert Flash The Correct Way

/
Tagged with: .
« Previous Page