Search for posts in the category: Diary

Avatar

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak

Tagged with: .
Avatar

Aku nk laptop wei . Ini lah salah satu sebab aku tolak wat freelance sbb aku x dak laptop [cet] . Alasan ja tu. Padahal aku mmg malas. Sapa yg ada nk jual lapop power2 dgn harga murah bagitau la aku.hahaha… p/s: X nak laptop mcm anip sbb x power..jgn mare..hehehe

Tagged with: .
Avatar

Aduh nk termuntah aku tgok orang zaman skrg.Semalam member [Anep] aku kasi link blog sapa ntah.Bila aku klik aku nk termuntah dah.huh. Apa la nk jadi zaman org zaman skrg?huh Aku kasi link blog yg comment psal site tu.mlas aku nk ltak2 gamba jijik diorg..cet http://noktahhitam.com p/s:Uwekkk

Tagged with: .
Avatar

Hi.This is my first post  for kurt-network.net .My purpose to run this blog is to share my knowledge to other people or I can get  something from them.  Another thing is, I want to enhance my knowledge in English.what???.haha. Actually I am not new in blog world . Before this I have a blog but […]

Next Page »